Maak kennis met onze Executive MBA op de infosessies

Een vraag? Ik kan je helpen. +32 3 265 4697


Infosessies Executive MBA

 

Persoonlijk gesprek

Je bent van harte welkom op een van deze volgende infosessies. Maak een afspraak met de programmaleiding.

  • 3/10, 18-20u, Antwerp Management SchoolRegistreer

Maak een afspraak

 

Er zijn verschillende routes die je kan nemen om te ontdekken of de Executive MBA de juiste is voor jou en voor je carrière. Er is geen standaard manier om feiten en indrukken te krijgen voor het maken van deze keuze, maar een van de meest effectieve manieren is het bijwonen van een infosessie.

Tijdens de infosessie krijg je een presentatie over de vorm en de invulling van onze Executive MBA, alsook een vergelijking van zijn kenmerken met andere Executive MBA-programma’s die in deze regio beschikbaar zijn. Je krijgt de kans om vragen te stellen over het programma en over de profielen waarnaar we op zoek zijn. Ontdek of het programma geschikt is voor jou en of jouw profiel geschikt is voor ons (wat niet bij iedereen zo is). Je krijgt ook inzicht in de overwegingen van andere mensen om een Executive MBA te volgen op dit moment in hun carrière. Dit kan voor jou een spiegel zijn.

Deelnemen is gratis en je bent niet verplicht om na het evenement het programma te volgen. Informele feedback is altijd welkom, zodat we onze communicatie steeds beter kunnen afstemmen op het meest geschikte doelpubliek.

Locaties infosessies

Antwerp Management School
Boogkeers 5
2000 Antwerpen

EY Diegem
De Kleetlaan 2
1831 Machelen

Infosessies worden georganiseerd in Antwerpen en Diegem. In Antwerpen vinden ze plaats op de campus van AMS.

De informele ontmoetingen worden tijdens deze sessies begeleid door een drankje. Vooraf inschrijven is essentieel om makkelijk toegang te krijgen tot de locaties waar de sessies plaatsvinden.

Tijdens de presentatie adviseren we je omtrent het best structureren van de informatie, het vergelijken van de programma’s en natuurlijk hoe onze aanmeldingsprocedure verloopt.

Hoe kan ik je helpen?

Peter Rafferty, Director Executive MBA

Een vraag?
Ik kan je helpen.
 +32 3 265 4697