Expertisecentrum Leiderschap

Marichal Koen

Een vraag? Ik kan je helpen. +32 3 265 4629

Zelf- en authentiek leiderschap

Als je succesvol leiderschap wil opnemen is zelfbewustzijn de basis. Zelfbewustzijn is één van de meest waardevolle grondstoffen van leiderschap. Hoe kan je immers andere mensen leiden als je zelf geen richting hebt? En welk voorbeeld geef je dagdagelijks aan je mensen? Is authenticiteit jouw kracht of juist jouw obstakel? Leiders die zelfleiderschap opnemen zijn authentieker en transparant in complexe omgevingen.

Advies & coaching

  • Het belang van authenticiteit en zelfleiderschap in organisaties
  • De neurowetenschap van leiderschap
  • Zelfleiderschap in netwerkperspectief
  • Ontwikkeling van zelfleiderschap
  • Authentieke leiders aan de top van organisaties
Nood aan advies?
Laat ons weten waarnaar je op zoek bent

Workshops

Workshop 19 inzichten in leiderschap

Hoe zit het met jouw leiderschap? Aan de hand van de 19 inzichten in leiderschap verkennen we jouw eigen leiderschap en versterken we jouw authenticiteit. Tezelfdertijd brengen we jouw context binnen: wat wordt van jou verwacht? Wat heeft je organisatie nodig? Het antwoord op beide vragen leidt tot tips en ideeën voor je verdere ontwikkeling als leider. We werken met de 19 kaarten en een werkblad en wisselen persoonlijke reflectie, interactie en theoretische toelichting af.

Meer info over deze workshop en bijhorende tools vind je hier:

19 Thoughts
 

Workshop op maat

Geef jouw medewerkers nieuwe leiderschapsinzichten met een inhouse workshop.

Het opzetten en uitvoeren van doelgerichte leiderschapsworkshops is één van de kerncompetenties van het expertisecentrum.

Geïnteresseerd? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op en we bekijken samen wat mogelijk is.

Contacteer Koen

Opleidingen

Self-Leadership

Deze opleiding helpt je te ontdekken hoe je jezelf kan leiden in veeleisende omstandigheden. Je komt te weten hoe je krachtig en authentiek kunt blijven functioneren in onzekere en spannende contexten.

Meer info
 

Start To Lead

In deze opleiding leren we jonge professionals leiderschap opnemen op een authentieke manier. Het nieuwe denken rond leiderschap in teams staat hier centraal. Leiderschap vandaag gaat over mindset en het opnemen van een leiderschapsrol eerder dan over leidinggeven vanuit een formele positie.

Meer info
 

Opleidingen op maat

Wil je een opleiding die dieper ingaat op dit thema in je eigen organisatie? Onze experts van het Expertisecentrum staan klaar om jou verder te helpen.

Neem gerust contact met hen op.

Contacteer Koen

Keynote speakers

Wil je een van onze experts als spreker op jouw event? Dat kan.
Contacteer ons en wij bekijken graag samen met jou wat mogelijk is.

Experts in dit vakgebied:

Zelf- en authentiek leiderschap Cases

Wat is spiritueel leiderschap? Casus ‘Groep Zorg H. Familie’ Leiderschapstraject Grondhoudingen Leidinggevenden moeten zich veilig voelen zichzelf te zijn, om voortdurend te kunnen reflecteren en aangespoord te worden om te zoeken naar hun eigen zingeving, zowel als mens als leidinggevende. De...

Marichal Koen

Hoe kan ik je helpen?

Koen Marichal, Leadership Development

Marichal Koen

Een vraag?
Ik kan je helpen.
 +32 3 265 4629