Expertisecentrum Business Design & Innovatie

Heb je een vraag over business design & innovatie?
Je kunt bij mij terecht.

+32 498 91 94 94

Business Design

Business Design is een mindset. Het is een attitude en werkvorm, methodologisch ondersteund, die je in staat stelt om een innovatieproject met grote complexiteit tot een goed einde te brengen. Het kan de manier waarop jouw organisatie innoveert en de manier waarop jij zelf uitdagingen benadert, drastisch veranderen.

Advies & coaching

Het Expertisecentrum Business Design & Innovatie geeft advies op maat van bedrijven en organisaties. Wij kunnen medewerkers coachen in alle aspecten van Business Design, Innovatie, Design Thinking, Product Design, Service Design & Designmanagement.

Mail naar bdi@ams.ac.be

Workshops

Geef jouw medewerkers een innovatieboost met een inhouse workshop!

Het opzetten en uitvoeren van doelgerichte innovatieworkshops is een kerncompetentie van het expertisecentrum Business Design & Innovatie. Een innovatiebootcamp, Design Thinking training, businessmodel innovatie workshop, Service Design sprint of ideation workshop kunnen wij dan ook op maat uitwerken.

Ben je op zoek naar een manier om jouw medewerkers een innovatieboost te geven door hen in hands-on-sessies de nodige innovatieskills, tools en methodes aan te leren? Contacteer ons en wij creëren een innovatieworkshop op maat van jouw organisatie.

Mail naar bdi@ams.ac.be

Masterclass Business Design Thinking

Tijdens deze masterclass krijg je niet alleen de nodige theoretische kennis mee, je gaat vooral zelf aan de slag via praktische workshops en oefeningen.

Design Thinking kan je inzetten in ieder innovatietraject, of het nu om producten, diensten of je eigen organisatie gaat. Met Design Thinking kan je oplossingen genereren voor problemen, zelfs in de meest complexe omgevingen.

Meer informatie over deze Masterclass

Tools

Onze lijst van tools is behoorlijk uitgebreid. Hieronder vind je de meest gebruikte en nuttige instrumenten om tijdens het designproces toe te passen.
We hebben ook een handig toolbook ontwikkeld met kant-en-klare werkbladen voor acht veelgebruikte tools.

Download het toolbook

Keynote speakers

Wil je een van onze experten als spreker op jouw event? Dat kan. Binnen het expertisecentrum Business Design & Innovatie beschikken we over een brede waaier aan mogelijke keynotes rond strategic en business design voor zowel B2B als B2C.

Geef ons jouw innovatiethema door en wij vinden voor jou de perfecte spreker. Indien gewenst kunnen we hiervoor eveneens rekenen op het internationale netwerk van Antwerp Management School.

Mail jouw vraag naar bdi@ams.ac.be

Business Design Cases

Professionaliseren van productontwikkelingsafdeling door verbetering van de operationalisering en door uitwerking van de toepassing van keuzes voor innovatie in nieuwe producten

Ondersteuning bij veranderingsproces: begeleiding met het aanleren en toepassen van technieken om de nieuwe merkeigenschappen te bepalen

Hoe kan ik je helpen?

Philippe Martens, Design Management Coach