Partners

Structurele Partners herkennen zich in de missie en visie van Antwerp Management School en wensen zich voor een langere periode te verbinden aan de School.

De Structurele Partner treedt toe tot de Strategische Adviesraad van de School en bouwt zo in een open netwerkstructuur mee aan een Management School die de slagkracht en potentie heeft om haar visie te vertalen naar het bedrijfsleven en andere organisaties in de samenleving.

Sociaal – maatschappelijk engagement schept uitdrukkelijk mee het kader waarbinnen Antwerp Management School haar missie wil realiseren: kennis verbinden met de brede maatschappelijke context, de persoonlijke overtuigingen en waarden en een toekomstgerichte blik.

Prime Partners

logo Port of Antwerp 
logo sdworx 
logo Stad Antwerpen 
logo UAntwerpen

 

Foundation Partners

 

Kennispartners kunnen zich aansluiten bij een expertisecentrum of hun engagement uitbreiden tot het sponsoren van een Leerstoel.

Antwerp Management School heeft binnen haar researchafdeling expertisecentra en kennisnetwerken opgericht die de voorwaarden scheppen voor co-creatie van kennis en vaardigheden en brengt hierin Kennispartners samen met een academische of een bedrijfsachtergrond. De open netwerkstructuur van expertisecentra en kennisnetwerken schept de condities voor innovatief, grensverleggend denken.

Onze researchafdeling wil een referentiepunt zijn inzake kennis op specifieke domeinen en onderbouwt met haar onderzoek tevens de state-of-the-art programma’s van de school. De positionering tussen theorie en toepassing en faculty die academische kennis met praktische expertise combineren, maakt dat de output daadwerkelijk de kiem kan zijn van duurzame waardecreatie in de economische keten.

Onze Kennispartners in de verschillende expertisecentra zijn:

 

Knowledge Partners

 

 

Jaarlijks studeren in juni een 200-tal Belgische en internationale Young High Potentials af van onze voltijdse masterprogramma's. Antwerp Management School biedt hen een Career Management Service aan en faciliteert zo de wederzijdse kennismaking tussen gekwalificeerde studenten en geïnteresseerde bedrijven.

Talent Partners krijgen de mogelijkheid om een structurele rekruteerder te worden aan Antwerp Management School.

Een talent partnership laat je toe om:

  • uw bedrijf op verschillende momenten doorheen het jaar voor te stellen
  • uw employer brand te boosten in onze business school
  • het juiste talent te rekruteren op onze Career Days
  • een bedrijfsbezoek te organiseren
  • het Master CV Book te verkrijgen
  • ongelimiteerd vacatures te verspreiden naar huidige AMS studenten en alumni
  • business cases voor te leggen en samen innovatieve ideeën te generen
  • etc.

Ook voor korte termijn rekruteringsnoden biedt het Career Management Service team op maat mogelijkheden aan.

Huidige talent partners:

Als je nieuw bent in de industrie heb je wellicht nog niet van ons gehoord. Wij leveren vernieuwende gereedschappen, technologieën, software en diensten voor de internationale bouwsector. Met meer dan 75 jaar ervaring zijn wij trots op onze geschiedenis en wereldwijde reputatie op vlak van revolutionaire producten en uitzonderlijke diensten. Met zo’n 25.000 mensen in meer dan 120 landen zijn wij de perfecte plek voor jou om te leren, groeien, werken aan je carrière en te laten zien wat je waard bent.

https://www.hilti.be/


Wil jij werken voor en met een aantal van de meest geliefde merken in de wereld?

Wij nodigen je uit Mars te ontdekken, net als onze andere globale, iconische merken als Pedigree®, Whiskas®, M&M’s®, Snickers®, Mars®, Twix®, Uncle Ben’s® en vele andere. Aan de hand van onze vijf sterk geïntegreerde principes willen wij ‘Growth We Are Proud Of’ leveren en zo het meest ‘teruggevende’ bedrijf in de wereld worden. Onze commerciële afdeling in België is te vinden in Zaventem.

Wij bieden jou een uitdagende Masterclass Sales om jouw carrière te starten bij ons familiebedrijf.

Voel je je nu al uitgedaagd? Aarzel niet om ons te contacteren!

http://www.mars.com/global


Accenture lost de meest complexe uitdagingen van haar klanten op door het leveren van unieke diensten in technologie, strategie, consulting en operations. We werken samen met meer dan driekwart van de Fortune Global 500 om innovatie te stimuleren en de manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren. Met expertise in meer dan 40 industrieën en op alle bedrijfsniveaus leveren we oplossingen voor een veeleisende, nieuwe digitale wereld.

https://www.accenture.com/be-en


Bij PwC is het ons doel vertrouwen op te bouwen in de samenleving en belangrijke problemen op te lossen. We vormen een netwerk van bedrijven in 157 landen met meer dan 223.000 toegewijde medewerkers die werken aan het leveren van kwaliteit in Assurance, Advisory en Tax services. Vertel ons wat belangrijk is voor jou en ontdek vandaag hoe jij je bij ons inspirerende team kan aansluiten op www.pwcbasecamp.com. Meer dan 1700 collega’s in België staan klaar om jou te verwelkomen en om samen verder te gaan. Tot snel!

http://www.pwc.be/


Bij Randstad staan mensen altijd centraal. Randstad is in België een belangrijke human resources dienstverlener: uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, inhouse kantoren, human resources projecten, payrolling en projectsourcing. We zijn een vertrouwde partner in de technologiegedreven wereld van HR. In een wereld waarin technologie een hoofdrol speelt, heeft Randstad meer dan ooit oog voor ù. Echt luisteren naar wie u bent en waar u heen wilt. Zo bouwen we een persoonlijke band met u op en gaan we samen vooruit. Tech & Touch, elkaar versterkend. Randstad. Human forward.

https://www.randstad.be

Als een internationale business school breidt Antwerp Management School haar internationale netwerk van partneruniversiteiten permanent uit. Hierdoor kunnen haar deelnemers, studenten en faculty-leden makkelijker uitgewisseld worden. De School onderschrijft daarmee haar missie om 'Global Citizens' te vormen. Antwerp Management School ontwikkelt haar Full-Time Master en Executive Master programma's samen met partner-instituten van over de hele wereld.

FULL-TIME MASTERS

 

EXECUTIVE PROGRAMS AND RESEARCH

Samenwerkingsverbanden met andere business schools en universiteiten

Word een partner

Geïnteresseerd om samen waarde te creëren? Word nu partner van Antwerp Management school. Neem contact op en ontdek wat AMS voor jou kan betekenen.

Structurele & Kennispartners
The dean’s office

Linda Pauwels
P.A. to the dean
Linda.Pauwels@ams.ac.be
T +32 3 265 47 56

Steven De Haes
Dean of Antwerp Management School
Steven.DeHaes@ams.ac.be 
T +32 3 265 47 56

Talentpartners

Thomas Marynissen
Career Manager
Thomas.Marynissen@ams.ac.be
T +32 3 265 41 75