Algemeen Management voor de publieke & social profit sector

DOWNLOAD DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 46 31

Dit programma wordt gegeven in het Nederlands

Over het programma

De druk op publieke en social profit organisaties om zo efficiënt mogelijk beleidsdoelstellingen te realiseren, wordt steeds hoger. Met minder middelen een kwaliteitsvolle dienstverlening garanderen, betekent o.a. bestuderen hoe er efficiënter gewerkt kan worden. De opleiding algemeen management komt hieraan tegemoet door principes van strategisch management, procesmanagement en projectmanagement aan te reiken waarmee je direct aan de slag kunt. Antwerp Management School wil, vanuit sociaal-maatschappelijk bewustzijn, een krachtige impuls geven aan de professionalisering van publieke instellingen en social profit organisaties door praktijkgerichte opleidingen aan te bieden op maat van de specifieke managementnoden van de sector.

Leerdoelen

Na het volgen van dit programma:

  • Kun je processen analyseren en optimaliseren;
  • Kun je rendement toevoegen in discussies binnen uw organisatie op het gebied van procesmanagement;
  • Krijg je inzicht in enkele technieken en methodes om een projectplan op te stellen en om de opvolging van projecten te bestuderen;
  • Ken je de belangrijkste concepten rond projectmanagement;
  • Kan je een managementvraagstuk analyseren en -oplossing formuleren;

Curriculum

Het programma ‘Algemeen management voor de publieke en social profit sector’ maakt deel uit van het Postgraduaat Publiek en Social Profit Management. Dit postgraduaat bestaat uit 5 modules die ook afzonderlijk gevolgd kunnen worden:

Deelnemers

Deze opleiding richt zich tot leidinggevenden, stafmedewerkers en specialisten uit de publieke en socialprofit sector die hun managementexpertise willen vergroten, zich verder willen ontwikkelen en een bredere kijk op de organisatie willen krijgen. Deelnemers komen uit gemeenten, OCMWs, scholen, steden, zowel kleine als grote vzws, Vlaamse overheidsinstellingen, ziekenhuizen, zorgcentra, etc.

 
Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

DOWNLOAD
DOWNLOAD

Hoe kan ik je helpen?

Inge Salden, Program Manager

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.
 +32 3 265 46 31