HRM voor de publieke & social profit sector

Kom op gesprek

Elke maandag van 10u tot 17u30
DOWNLOAD DOWNLOAD

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. +32 3 265 46 31

Dit programma wordt gegeven in het Nederlands

Over het programma

Deze opleiding geeft jou de bouwstenen van HRM en concepten van sociale innovatie, het nieuwe werken, talentmanagement, toegespitst op de publieke en social profitsector.

In een maatschappelijke context die voortdurend in verandering is, wordt binnen de publieke en social profit sector de druk om zo efficiënt mogelijk beleidsdoelstellingen te realiseren steeds hoger. Met steeds schaarser wordende middelen, de steeds veranderende wetgeving, de burger die al maar hogere eisen stelt, staat de manager in de publieke en social profit sector voor zeer grote uitdagingen.

Antwerp Management School wil, vanuit sociaal-maatschappelijk bewustzijn, een krachtige impuls geven aan de professionalisering van publieke instellingen en social profit organisaties door praktijkgerichte opleidingen aan te bieden op maat van de specifieke managementnoden van de sector.

Leerdoelen

Na het volgen van dit programma:

  • Kan je de HR themas plaatsen in een breder kader;
  • Kan je rendement toevoegen in discussies binnen jouw organisatie op het gebied van HR beleid;
  • Krijg je inzicht in de linken tussen HR en leiderschap, HR en engagement, HR en de strategie van jouw organisatie.

Curriculum

Het programma ‘HRM voor de publieke & social profit sector’ maakt deel uit van het Postgraduaat Publiek en Social Profit Management. Dit postgraduaat bestaat uit 5 modules die ook afzonderlijk gevolgd kunnen worden.

Deelnemers

Deze opleiding richt zicht tot leidinggevenden, stafmedewerkers en specialisten uit de publieke en socialprofit sector die hun managementexpertise willen vergroten, zich verder willen ontwikkelen en een bredere kijk op de organisatie willen krijgen. Deelnemers komen uit gemeenten, OCMWs, scholen, steden, zowel kleine als grote vzws, Vlaamse overheidsinstellingen, ziekenhuizen, zorgcentra, etc.

 
Next steps

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

DOWNLOAD
DOWNLOAD

Hoe kan ik je helpen?

Inge Salden, Program Manager

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.
 +32 3 265 46 31