Topics

Bruno Baert

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen. 32 3 265 8957

Algemeen Management

General Management is bij uitstek de core business van de Antwerp Management School. Wij onderzoeken de typische managementproblemen die jij zal tegenkomen in jouw bedrijf.

Duurzame Transformatie

Elke onderneming dient vandaag een luik(je) Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) te hebben. Economische waarde creëren moet je nu doen met respect voor ecologische, menselijke en ethische overwegingen.

Familiebedrijven

Familiebedrijven zijn en blijven zeer belangrijk voor onze economie. Door middel van deze community willen familiebedrijven zich versterken, verder ontplooien en zo blijven groeien.

HRM & Organisatieontwikkeling

Het expertisecentrum Next Generation Work onderzoekt de toekomst van ons arbeidsmodel. Samen met onze partners creëren we een duurzame visie op HRM, werk, loopbanen en organisaties.

Internationale Business

Het Kennisnetwerk Internationale Business richt zich op onderzoek, opleiding en raadgeven, en maakt hiervoor deel uit van een aantal internationale projecten.

Leiderschap

Dankzij de ervaring en de kennis of van ons Expertisecentrum Leiderschap, kunnen we de nieuwste inzichten en best practices over leiderschap met jou delen.

Vastgoed

Onze vastgoedopleidingen combineren uitdieping en verbreding van kennis op academisch niveau met praktische vaardigheden in de vastgoedsector

Bruno Baert

Hoe kan ik je helpen?

Bruno Baert, Learning & Development Advisor

Bruno Baert

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.
 32 3 265 8957